Karel Yenimahalle Yetkili Satıcı ve Servisi

Hakkımızda

158522279

Karel Yetkili Satıcı ve Teknik servisi olan Gigstek Teknoloji; PBX telefon santralleri, Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri başta olmak üzere teknoloji çözümlerinin satış ve desteğini sağlamaktadır.

Gigstek Teknoloji Aralık 2012’de İç Anadolu bölgesinde telefon santrali, güvenlik kamera sistemleri , görüntülü diyafon sistemleri ve hırsız alarm sistemleri satış ve servisi yapmak üzere, bir servis şirketi olarak kurulmuştur. Kuruluşundan kısa bir süre sonra Karel yetkili satıcı ve servisinden biri olmuştur. 2012 yılından beri hizmet verdiğimiz Gigstek Teknoloji müşterilerimizin çözüm, teknik servis ve bakım faaliyetleri halen devam etmektedir.

Karel ürün ve çözümleri alanında hizmet veren firmamız müşteri memnuniyetini çağımızın gerektirdiği gibi hızlı hizmet tecrübesi ile müşterilerine problemsiz bir şekilde teslim etmeyi kendisine amaç edinmiştir.

Ana faaliyet alanları Karel’in ürün ve çözümleri olan PBX telefon santralleri, çağrı merkezi ve güvenlik sistemler, interkom sitemleri başta olmak üzere teknoloji çözümlerinin kurulum ve satış sonrası destek hizmetlerini kapsamaktadır.

Soru, görüş ve önerileriniz için info@gigstek.com

Teknolojiyi Takip Edin

Teknoloji ve iş dünyası gelişmelerini takip etmek için bizi takip edebilirsiniz. Aşağıdaki kutuya ePosta adresinizi yazarak aylık bültenimize kayıt olabilirsiniz.